ביוץ מאוחר

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

02/01/2016 | 01:25 | מאת: קרין

שלום לצוות היקר, האם לאור העובדה שאני מבייצת ביום ה 19 במחזורים של 28 יום עלולים להקשות על הכניסה להריון? כיום אחרי הביוץ מופיע כתם חום. מציינת כי הרירית מצויינת... האם כדאי לקבל תמיכת פרוגסטרון? בתודה מראש

קרין שלום, אני רוצה לקוות שהאמירה מבייצת ביום 19 היא מבוססת מאחר שקבלת וסת 10-11 ימים לאחר מכן מחשידה להפרעה הנקראת אי ספיקת גופיף צהוב. יש מספר אופציות טיפוליות במצב זה (תוספת פרוגסטרון היא אחת מהן אך לא הטובה שבהן). אני ממליץ להוועץ ברופא נשים להתאמת טיפול.

07/01/2016 | 01:34 | מאת: קרין

תודה על תשובתך. אשמח אם תאמר לי מהי הדרך הטובה ביותר לטפל במקרה שלי, מבלי לעבור טיפולים הורמונלים. בתודה מראש.

מנהלי פורום האשה והרחם