קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

09/12/2015 | 13:16 | מאת: א.ר

היי לפני כשבוע עברתי קולפוסקופיה עם ביופסיה.הרופא אמר שאדמם קצת לאחר מכן . בשבוע האחרון הדימום לא משתפר ,בא בגלים ובכמויות גדולות משמעותית מוסת. מה טווח זמן סביר שהאיזור הנבדק יגליד ויפסיק לדמם והאם ניכר דבר חריג במצב המתואר? למה חשוב לשים לב?ומה ידרוש טיפול דחוף? תודה

שלום רב, דימום לאחר ביופסיה מצואר הרחם הוא תרחיש מוכר ויול להמשך גם עד שבועיים. כמובן שלכמות הדימום חשיבות רבה שכן דימום מעל לדימום ויסתי אינו סביר. אם הדימום חזק או מתגבר או שיימשך מעל שבועיים - פני לרופא המבצע לביקורת. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם