הפסקת גלולות עקב וסטיבוליטיס

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/11/2015 | 00:37 | מאת: ליז

שלום,בת 20. 1.גיליתי שאני סובלת מוסטיבוליטיס והרופא המליץ לי להפסיק ליטול את הגלולות למניעת הריון למשך 3 חודשים(נוטלת כבר שלוש שנים),ולנסות אולי זה יעזור.האם זה מומלץ?הבנתי שמסוכן להפסיק גלולת לתקופה מסויימת ולהמשיך ואם הדבר לא יעזור כניראה שאמשיך ליטול את הגלולות אז מה לעשות?אולי כדאי לנסות את השיטות האחרות לפני זאת? 2.במידה וכן אפסיק,אני רוצה לדחות את המחזור בשבוע,לפני כן רציתי לחבר חפיסות ולדלג על מחזור אך זה לא אפשרי האם אפשר ליטול רק חלק מהחפיסה החדשה ולהפסיק אחרי 7 גלולות ולשנות את תאריך הווסת בעצם? בתודה מראש.

שלום ליז, אין שום בעייה עם הפסקת וחידוש נטילת גלולות. לגבי דחיית המחזור יש כמה דרכי טיפול ואיני חושב שהפורום הוא המקום לדון בכך. עלייך להפנות את השאלה לרופא בפגישה עימו על מנת שיתעד את הטיפול ויציע את מה שמקובל עליו. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם