דימום לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/10/2015 | 08:29 | מאת: shiri

שלום רב! לפני שבוע עברתי גרידה לאחר שדופק העובר פסק בשבוע 8+3. היה לי דימום מאוד קל שפסק מהר. לאחר יומיים התחיל לי דימום יותר חזק שדומה למחזור. האם זה תקין?

שירי שלום, אין "תבנית" דימום טיפוסית אחרי הפסקת הריון וכל צורה אפשרית. עם זאת הדימום צריך להיות קל ולהפסק תוך 10-14 ימים. אם הדימום יימשך מעל לכך או יהיה מסיבי יותר עלייך לפנות לרופא המבצע ולבצע בדיקת אולטראסאונד לוידוא ריקון מוחלט של הרחם מרקמת ההריון. להתיעצות מפורטת יותר ניתן לקבוע פגישה ב"איה מדיקל" בטלפון 0775717230/220. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם