הפרשות מרובות אחרי מחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/09/2015 | 21:48 | מאת: רוני

שלום דוקטור. סיימתי מחזור לפני 4 ימים שהיה קצר ומאוד קל. מיד לאחריו ללא הפסקה של ימים "יבשים" התחילו הפרשות שדומות מאוד להפרשות פוריות. מה הסיבה להופעת הפרשות אלו? אני בטוחה שהדימום היה וסת ולא השתרשות כיוון שהופיע בדיוק שבועיים לאחר הביוץ ונמשך כארבעה ימים. תודה רבה על תשובתך.

שלום רוני, לא רואה סיבה לדאגה. הטוב ביותר הוא לבצע בדיקת הריון ואם היא שלילית זה ירגיע אותך לגמרי. לעיתים אופי המחזור משתנה קלות ואחכ חוזר לנורמה. שנה טובה ורפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם