סיכויים להריון

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/08/2015 | 15:45 | מאת: אלה

שלום דוקטור, האם יש סיכוי כלשהו להיכנס להריון אם מקיימים יחסים 4-5 ימים לפני הביוץ? או שאין שום סיכוי שזרע יכול לחיות זמן ארוך כל כך? תודה

שלום אלה, מקובל להצהיר כי חלון הפריון נפתח כ-72 שעות לפני הביוץ ונסגר כ-72 שעות לאחריו. עם זאת, זוהי אינה אמירה חד-משמעית. אם את מעונינת בהריון, הנסיון הזה עלול לא להספיק ויש להזדווג בתדירות גבוהה יותר סביב הביוץ. אם אינך מעונינת בהריון, אני ממליץ לא לסמוך על אלת המזל ולהשתמש בפוסטינור. מקווה שקלעתי לכוונתך.

מנהלי פורום האשה והרחם