זיהוי ביוץ

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/08/2015 | 19:53 | מאת: שחר

שלום, רציתי לדעת האם ההפרשות הפוריות הנוזליות מופיעות גם ביום הביוץ עצמו או רק לפניו. ובאופן כללי איזה הפרשות אמורות להיות ביום הביוץ ומה מיקום צוואר הרחם. תודה

שלום שחר, הפרשות צמיגיות ושקופות מאפיינות את ההתקרבות לביוץ כולל הביוץ עצמו. יממה לאחר הביוץ משתנה המערך ההורמונלי בגופך וההפרשות הופכות צמיגיות וסמיכות. כל זמן שההפרשות נוזליות "חלון הביוץ" פתוח ויש סיכוי להתעברות. לאחר מכן - החלון נסגר. צואר הרחם נמצא בחלק העמוק ביותק של הנרתיק. תבצעי חיפוש בגוגל תמונות ותקבלי שפע תמונות של צואר הרחם ומיקומו. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם