כאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

03/08/2015 | 21:23 | מאת: ליאור

שלום, בת 21 ,ורטיגו,בריאה בד"כ, וסת כל חודש וחצי. מיזה כשבוע סובלת מכאבי בטן תחתונה, כאבים שהולכים וחוזרים ,בדיקת אולטראסאונד ראשונית (שלפוחית לא מלאה) לא העלתה ממצאים. יש לציין שכמעט לפני שנה סבלתי מכאבים דומים ונמצאה שחלה אחת קצת גדולה מהרגיל,בביקורת חוזרת חזרה לעצמה. ב3 ימים האחרונים אני שמה לב שאני סובלת מכאבים נוראים בחלק הממש תחתון של הבטן בעת הצורך במתן צואה,כמין סכינים שמפלחים את גופי בנוסף למין כאב בחזה בצד שמאל שמתחיל תמיד באותו זמן, שאלתי האם יש קשר לרפואת נשים או שיכול להיות שכל זה מגיע מבעית מעיים?

שלום רב, דברייך מציגים את המורכבות של אבחנת כאב בטן תחתונה אצל אשה. ברור שהדברים יכולים לנבוע מבעייה גינקולוגית, אבל חשוב לשלול גם בעייה מכיוון אחר. הטוב ביותר הוא להתחיל ולא משנה מאיפה. רופא משפחה, רופא נשים וכירורג הן התחנות החשובות במסע... רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם