מחזור מוזר

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

03/08/2015 | 12:17 | מאת: מוטרדת..

היי.. אני נשואה בת 26, ומנסים להכנס להיריון. החודש התחיל המחזור לאחר איחור של יומיים (סליחה על התיאור) כהפרשות חומות שהפכו לממש כהות שחורות וגושיות עם נימים זה המשיך יום אחד. יום אחרי התחיל דימום אדום עם כמו חתיכות למשך 24 שעות הדימום מימי מלבד הגושים ולא חזק ולאחר יום פסק הדימום .בנוסף יש לי כאבים כמו לפני מחזור אשר באים והולכים. אני בריאה ולא משתמשת באמצעי מניעה. אני ממש מוטרדת והתור לרופא נשים רק בשבוע הבא.. אשמח לדעת מה זה, בדרך כלל אין בעיות במחזור הוא סדיר (30 יום ). תודה

הי, אם הייתי יודע לומר מה הבעייה רק מקריאת דברייך הייתי מתהדר בתכונות של נביא או גאון - ואני איני שניהם. עם זאת ראוי במקרים אלה להבדק כולל בדיקת אולטראסאונד ובדיקת דם. דברייך לא משדרים דחיפות אולם ערנות ודאי לא תזיק. אם תרצי את שירותי - טלפון 0775717230. רופאה שלמה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם