הפסקת דימום באמצעות כדורים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

02/08/2015 | 00:44 | מאת: שירה

שלום רב אני בת 48 ויש לי שתי מיומןת בחלל הרחם שעד כה לא הפריעו לי. המחזור הנוכחי היה שונה מהרגעל בכמות ובצבע הדמם דבר שהוביל אותי למוקד שהפנה אותי למיון.לאחר בדיקה הולחט לתת לי כדורים להפסקת הדימום במשך ארבעה ימים, 3 פעמים ביום. לקחתי כבר 3 פעמים סך הכל )יום אחד( והדמם התמעט מאוד. האם עלי להמשיך ולקחת עוד 3 ימים או שכדאי להפסיק את הטיפול? תודה מראש

הי, מתנצל על האיחור. הכדורים שקיבלת אינם פתרון לבעייתך. הם הקלה זמנית ועלייך לחתור לפתרון לאורך זמן. יש גישות טיפוליות שונות (שמרניות וכירורגיות). להערכה וחוות דעת משמעותית יותר ניתן לקבוע יעוץ בטלפון 0775717230. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם