ריח רע מהנרתיק

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

14/06/2015 | 00:52 | מאת: נועם

לאחרונה אני סובלת מריח רע מאוד מהנרתיק, אין שום שינוי בכמות או בצבע ההפרשות מהרמה הרגילה, או שום סממן אחר שאני יכולה להצביע עליו. מה שכן כמות הפרטנרים המיניים שלי היתה גבוהה לאחרונה ופיזית אני מרגישה חלשה (התזונה שלי לא הכי בריאה). בנוסף המחזור שלי נורא השתבש, המחזורים האחרונים שלי לוו בדימומים כבדים מאוד, והמחזור הנוכחי מאופיין כבר שבוע בטפטופים קלים, כמובן עם ריח נוראי... אני אחרי שתי לידות (אם זה רלוונטי) האחרונה לפני כמעט שנתיים. אשמח לאיזשהו כיוון לאבחון , תודה !

נועם שלום, הריח הנרתיקי הוא תוצאה של מספר גורמים גם יחד, הורמונליים, תזונתיים, היגייניים, זיהומיים וכדומה. ייתכן מאד שאחד מבני זוגך "הדביק" אותך במחלה כלשהי שאינה מתבטאת בהפרשות אבל הייתי מצפה במקרה כזה לתסמינים אחרים כגון גרד או אודם. הדבר הנכון הוא לבצע משטח ותרבית נרתיקיים ואף הייתי ממליץ על בדיקת פרופיל רחב יותר של מחלות המעברות במגע מיני. זה נקרא פרופיל STD. בהצלחה ורפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם