רירית מעובה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

02/06/2015 | 18:33 | מאת: ש

שלום זו שוב פעם אני,לאחר שקיבלתי טיפול בפרוגסטרון קיבלתי ווסת בתאריך 16-5-15 והיום שוב פעם ישנו דימום. הרופאה אמרה שיש דם מסביב לרירית של הרחם וכנראה שזו ווסת.הייתכן ווסת לאחר שבעה עשר ימים בלבד? הרופאה אומרת שזה משום שהווסת שקיבלתי באמצעות הפרוגסטרון לא אמיתית יש לציין שהציסטה עדיין קיימת באותו הגודל והרירית עדיין מעובה

שלום סיגל, צודקת הרופאה שטיפול הורמונלי יכול לגרום לשינויים בתבנית הוסת הרגילה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם