דימום

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/05/2015 | 14:37 | מאת: חגית

דר שלום מזה כמה שנים אני סובלת מדימום לאחר קיום יחסי מין הדימום מפסיק מיד אחרי. עשיתי בדיקת פאפ יצא תקין עשיתי בדיקה דגימה מהצוואר יצא עם טיפה דלקת הרופא נתן טיפול טיפלתי מנובמבר לא היה כלום שום דימום ועכשיו דימום חזר מה לעשות שוב את אותם בדיקות .?? חשוב לציין שזה כבר שבע שנים שאני סובלת מזה ללא פתרון וכל שלוש שנים עשיתי בדיקה והיא יצא תקינה גם צואר הרחם וגם פאפ, אך הדימום היה ממשיך רק עכשיו מנובמבר שעשיתי את הבדיקה וניתנה לי מישחה לטיפול זה הפסיק השאלה שלי בעצם מה לעשות יש פיתרון.??? לא הרופא נשים שלי ולא הרופא לצואר הרחם נותנים לי פיתרון ואני מיואשת.?.

19/05/2015 | 14:40 | מאת: חגית

שכחתי לציין שאני אחרי שתי לידות והבהריון לא הופיעו הדימום

שלום סיגל, אני מבין את תסכולך מהמצב - הבדיקות תקינות והתופעה לא מסתדרת. אני מתקשה לעזור לך מאחר שאין בידי את תוצאות הבדיקות שלך. לפעמים יש בנרתיק או בצואר הרחם אזור עשיר בכלי דם שטחיים שכל מגע בהם יכול לגרום לדימום קל. אם מזהים אזור כזה ניתן לצרוב אותו בחשמל או לייזר. ללא בדיקה יסודית אני מתקשה לעזור מעבר לכך. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם