ווסת חודשי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/05/2015 | 08:37 | מאת: גלית

שלום רב, אני בגיל 30 פלוס רווקה עם ווסת סדיר. רציתי לשאול איך זה שחודש מסוים כאבי המחזור והתופעות חזקים לעומת זאת חודש אחר כמעט לא מרגישים את הווסת? תודה רבה .

גלית היקרה, כמי שעוסק בגוף האדם ובמחלותיו מעל 30 שנה, אני מברך אותך עלח הצטרפותך למועדון הנהדר הנקרא "נפעמי פלא הבריאה". אני נפעם כל פעם מחדש מגופנו ו(אי) תפקודו. גופנו לשמחתי אינו פועל לפי תוכנה קבועה ומושפע ממגוון עצום של משתנים כולל גופניים, פסיכולוגיים וסביבתיים ואלה משתנים בלי הרף. לא כל תחושה מצביעה על מחלה או הפרעה ואין צורך לבצע בדיקות מקיפות או בירור. אם התופעה מוגזמת ומפריעה למהלך החיים - אז כדאי להתערב. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם