רירית רחם 13 מ"מ

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/04/2015 | 19:45 | מאת: נונה

בתאריך 28 למרס עברתי הפלה טבעית בשבוע 4 בבדיקת בטא שנעשתה באותו היום לאחר דימום קשה יצא בטא 3. לאחר שבוע הייתי אצל הרופא שלי ואמר שהכל נקי ותקין ואף רואה התחלה של ביוץ זה היה ב5 לאפריל. בתאריך 19 לחודש חשתי בדקירות כואבות ברחם בצד שמאל , הרופא שלי לא היה אך רופא אחר שבדק אותי טען כי רירית הרחם בעובי 13 מ"מ ונמצא מעט מאוד נוזל חופשי. מה זה אומר?

נונה שלום, הרבה זה לא אומר. הזמן הנכון לביצוע אולטראסאונד הוא מיידית לאחר וסת. אם תהיה בעייה כלשהי אז - אשמח לעמות שוב לשרותך. רפואה שלמה.

17/06/2023 | 15:02 | מאת: טלי

בטח למה שתענה בחינם

מנהלי פורום האשה והרחם