דופלר אגן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

18/04/2015 | 19:26 | מאת: שני

שלום, אני בת 47, מחזור לא סדיר, יש לי ברחם 3 מיומות גדולות תת סירוזיות וציסטות בשחלות, בשלב זה אני במעקב, קבעתי תור לבדיקת דופלר אגן והבדיקה יוצאת לי כ 10 ימים אחרי המחזור, האם לדחות את הבדיקה ולעשות אותה בשבוע שאחרי המחזור? ולמה מומלץ לעשות את הבדיקה בשבוע שאחרי המחזור? תודה רבה

שלום שני, אני אישית מייחס פחות חשיבות למועד הבדיקה כאשר הבעייה היא מהסוג המתואר. הסיבה לתזמון הבדיקה היא הרמות ההורמונליות הנמוכות יחסית בגופך (יותר מאוחר הרמות גבוהות יותר ועלולות להתבטא בגירוי מוגבר). רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם