מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

08/03/2015 | 21:24 | מאת: ליאן

אני בת 18, וכבר כמספר חודשים המחזור שלי לא סדיר בעליל, הפרשות קטנות שבקושי יוצא דם אלא אולי רק הפרשות חומות. אני לא נוטלת גלולות או שום סוג של תרופה. אני מאוד בלחץ ומפחדת שיש לי איזושהיא בעיה. יכולים להגיד לי מה הגורמים של התופעה ומה עליי לעשות בשביל להעלים אותה?

ליאן שלום, יש 2 דברים שיש לבדוק לפי הצעות "שיפור". 1. בדיקת פרופיל הורמונלי (בדיקת דם הבודקת סדרה של הורמונים בעלי פוטנציאל השפעה על מחזור הוסת) 2. אולטראסאונד גינקולוגי (עדיף בגישה וגינלית אם ניתן). לאחר מכן אפשר יהיה לדון שוב בנושא. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם