דימום בין ויסתי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

25/02/2015 | 16:31 | מאת: חלי

שלום. אני 15 יום מאז שקיבלתי מחזור היום בבוקר ראיתי בתחתונית הפרשה חומה הייתי אצל רופאת הנשים בדקה אמרה שהיא רואה זקיקים ורירית רחם עבה שזה מראה ביוץ כמו כן אני בדיאטה וירדתי די הרבה במשקל בחודשיים האחרונים . וגם בלחץ נפשי עקב בעיה אישית. היא עשתה לי פאפ כי לא עשיתי כבר 3 שנים ואני שנה אחרי לידה. היא אמרה שהיא לא רואה משהו לא תקין השאלה שלי שאם חלילה היה משהו היא הייתה רואה בבדיקה וגינלאית. והאם המצב הנפשי שלי ודיאטה יכולים לגרום לכך??

27/02/2015 | 19:30 | מאת: לא רופאה

הי, אכן לחץ נפשי יכול לגרום לשינוי במחזור אבל אם הדימום חד פעמי ולא חוזר על עצמו אז פחות יש ממה לדאוג. נשאלת השאלה אם הדימום היה רב? בכל מקרה בשביל השקט הנפשי את תמיד יכולה לחזור על בדיקת אולטרסאונד וגינלי לוודא שהמדדים תקינים..וגם בשביל לוודא שלא פיספסו משהו...

מנהלי פורום האשה והרחם