גירוד ואי נוחות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/02/2015 | 16:17 | מאת: אלונה

שלום אני בת 29 בהיריון חודש שני ויש לי גירוד ואי נוחות ברחם ידוע לי שאסור למרוח כל מיני משחות להרגעה אבל יש לי קרם אלוורה האם אפשרי למרוח אותו ? אשמח לתשובה מהירה

אלונה היקרה, אני מתרשם מיכולתך לזהות גירוד ואי נוחות ברחם, אולם יש לי תחושה שאת נתכוונת דווקא לפות ולנרתיק. יכול להיות שתופתעי אבל ניתן למרוח חיצונית כמעט כל משחה שמקובלת כטיפול בבעייה כאילו אינך בהריון. לשאלתך לגבי משחת אלו-וורה - בודאי ובודאי אפשר. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם