שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

21/01/2015 | 09:48 | מאת: דינה

אני קצת לחוצה בנוגע למשהו. הבנתי שאם לוקחים גלולות אז המחזור מגיע בלי ביצית. יכול לקרות מצב שפיספסתי גלולה 1 ואני ובן זוגי שכבנו ואחרי שסיימתי את הגלולות יצא דימום של מחזור. אבל מחזןר עם רייר( סליחה על התיאור). אני 3 יום אחרי המחזור ועדיין יש לי כאבי מחזור.. אין מצב בטעות שנכנסתי להריון בטעות ואני לא יודעת מזה נכון?..

דינה שלום, הסיכוי להרות מדילוג על גלולה יחידה הוא נמוך מאד. עם זאת, הדרך היחידה לשלול הריון הוא לבצע בדיקת הריון. זה פשוט וזול. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם