טרום ניתוח

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/01/2015 | 16:37 | מאת: ש

שלום, האם נהוג לבקש מרופא מנתח "הנחה" בניתוח גינקולוגי פרטי? אין ברשותי ביטוח בריאות פרטי ואילו שאלות עליי לברר עימו לפני הניתוח?

שלום ש.... הנחה תמיד כדאי לבקש. לרופאים יש בדר"כ תעריף קבוע לניתוחים אבל...מה יכול להזיק לשאול? החשוב ביותר - נסיונו של הרופא. אצלנו ב"איה מדיקל" אנחנו תמיד מוסיפים את הנתונים האלה ומעמידים לרשות המנותחת את המנתח המנוסה ביותר בהתאם לבעיה ממנה היא סובלת. פרטים חשובים נוספים: אלטרנטיבות לניתוח, יתרונותיהם וחסרונותיהם משך הניתוח משך האשפוז תקופת ההתאוששות ההשפעות העתידיות של הניתוח בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם