דימומים במחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/01/2015 | 12:29 | מאת: חלי

שלום בת 40 בעקבות בלאגן במחזור ודימומים נשלחתי לבצע אולסטרסונד ונגלי והתוצאות אודה אם זה תקין? ואיזה עוד בדיקות עליי לבצע? ביצעתי פאפ וביוסופיה יגיע עוד שבוע. להלן הבדיקה שביצעתי רחם אורך 71 עובי57 רוחב 66 מרקם בלתי הומונגני עובי רירית 13 מ"מ הערות:רחם קדמי בצוואר רחם ניצפו ממצאים ציסטים צלולים שחלות ימנית אורך 27מ"מ רוחב 16 מ"מ ללא ממצא חריג שמאלית אורך 29מ"מ רוחב 19 מ"מ ללא ממצא חריג דוגלס אין נוזל חופשי בדוגלס תודה

חלי שלום, "בלאגן" לא אומר לי דבר על מצבך. תוצאות האולטראסאונד אינן מלמדות דבר על סיבות הדמם. מומלץ להשלים בבדיקות הורמונליות ודגימת רירית הרחם. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם