לד"ר כהן- איילון

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

16/12/2005 | 15:00 | מאת: נטלי

בעקבות הסיפור שעברתי עם הוצאת המיומה בלפרוטומניה, ברצוני לדעת, האם ידוע לך על קבוצת נשים, שנמצאות לפני התהליך להוצאת המיומה ולפני קבלת ההחלטות לגבי הניתוח, היות ואני אשמח לשתף את אותן נשים, בסיפורי ובתחושות וכמובן בהתלבטויות והחששות שהיו לי לפני ובמהלך הניתוח ואשמח לעודד נשים אלו ולעזור להן בקבלת ההחלטות, כדי שיוכלו לעבור את הכל בלי חשש. תודה מראש על פורום נפלא ומעודד. בברכת שבת שלום. נטלי.

17/12/2005 | 02:28 | מאת: ד"ר שלומי כהן-אילון

נטלי שלום לא ידוע לי על פורום ישראלי כזה, אך את מוזמנת לחלוק חויותיך דרך אתר זה. בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

19/12/2005 | 15:22 | מאת: פורום תמיכה

את יכולה לנסות להקים פורום תמיכה באתר tapuz , את יכולה לנהל אותו וכך לתרום מנסיונך . גלשי לאתר tapuz ולפי הפרטים בעמוד הבית - פני אליהם .

26/12/2005 | 16:57 | מאת: הילה

לנטלי שמחתי מאד לקרוא את הודעתך. אני לפני ניתוח להסרת פוליפ ושרירן דרך הנרתיק (היסטרוסקופיה ) וכיוון שקיבלתי מספר עצות סותרות לגבי השרירן - אני מאד מבולבלת ואני אשמח אם תשתפי אותי בסיפור שלך כדי שאולי אוכל לקבל החלטה ביתר קלות - דרך אגב אם זה בסדר הייתי מעוניינת לקבל את שם המנתח שלך תודה וחנוכה שמח

מנהלי פורום האשה והרחם