כאבים בעת הטלת השתן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

12/02/2006 | 14:36 | מאת: מרגלית

שלום , איני יודעת אם אני נמצאת בפורום הנכון , בכל אופן בעיתי היא : כאשר אני מתחילה לתת שתן אני חשה בכאבים ,אמנם לא כאבים חזקים אבל כאבים שלא אמורים להיות שם. בבדיקת שתן כללית ותרבית לא היו ממצאים(בכללית נמצאו מעט מאוד תאי דם אדומים ורופא המשפחה אמר שזה ללא ממצא).נראה שמקום הכאבים בבטן התחתונה מצד שמאל קרוב לקן המיפשעה. ברצוני לציין שלפני כ 7 חודשים עברתי ניתוח של כריתת רחם(לא מלאה) בלפרוסקופיה. אודה על היתיחסות והכוונה.

13/02/2006 | 10:16 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך מרגלית התלונות שאת מאתרת בכל זאת יכולות לנבוע מדלקת בדרכי השתן. בשלב ראשון הייתי חוזרת על שתן לכללית ותרבית - לעתים בבדיקה חוזרת כן מתגלה דלקת. באם אין דלקת והתלונות נמשכות - רצוי לבצע בדיקת על קול של הכליות לשלילת אבן בדרכי השתןא ו הפרעה מכאנית כלשהיא. בהתחשב בזמן הרב שעבר מאז כריתת הרחם, לא סביר כי מדובר בבעיה הנובעת מהניתוח, אולם במידה והעל קול תקין, זה ישלול בסבירות גבוהה בעיה מכאנית. במדיהוהתלונות יימשכו אמליץ על חוות דעת אורולוגית בברכה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם