הריון???

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

17/12/2014 | 11:47 | מאת: שלום

שלום.. המחזור שלי מאז ומתמיד סדיר.. כל 28 יום אני מקבלת וכן שהייתי עם גלולות בהפסקת חפיסה ביום קבוע ובשעה קבועה. עכשיו החודש הזה הייתי אמורה לקבל אתמול ובנתיים כלום. יש אומנם איחור של יום וזה לא אומר כלום אבל עדיין מוזר לי כי כל החיים הוא סדיר. יש לי כאבים חלשים בבטן תחתונה לא כמו שיש לי כל מחזור אבל עדיין כאבים דומים. לחכות עוד יום יומיים ולעשות בדיקת הריון?! אני ממש בלחץ כי זה מוזר ממש האיחור הזה תודההה

שלום שלום, אם בינתיים הגיעה הוסת - יש לך תשובה. אם לא הגיעה - הדבר החשוב הוא לוודא/לשלול הריון באמצעות בדיקה ביתית (שתן) או מעבדתית (דם). בהצלחה בכל מקרה.

מנהלי פורום האשה והרחם