מחזור לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

16/12/2014 | 22:36 | מאת: מירב

עברתי הפלה טבעית בבית בשבוע 9. אולטרסאונד הראה כי הרחם נקי משאריות ורירית הרחם בעובי 6 ממ. לאחר 3 שבועות החל דימום ממש חלש יותר בכיוון הפרשות מספר ימים שעדיין לא התפתח למחזור. האם בעייתי? האם הרירית דקה מידי וגורמת לדימום כה חלש?

מירב שלום, חודש לאחר ארוע "הריוני" מכל סוג שהוא יכול להתבטא במאפייני דימום שונים ומוזרים. חשוב לעקוב אחרי העניין גם ב-1-2 הוסתות הבאות. אם מיעוט הדם יימשך - יש חשש לקיום הדבקויות. לבריאות.

מנהלי פורום האשה והרחם