פרימולוט נור והורמונים - דחוף!

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/12/2014 | 16:11 | מאת: חגית

אני התחלתי ליטול כדורי פרימולוט נור לפני כשבועיים (מיד לאחר הביוץ) במטרה לדחות את המחזור שאמור להגיע ממש היום או מחר מכיון שאני אמורה לטוס בקרוב ולא רוצה לקבל בדיוק בטיסה.. היום עשיתי בדיקת דם לוודא שאין הריון ואכן אין הריון. עשיתי גם בדיקה של שאר ההורמונים (אני מטופלת פוריות אז יש לי כבר הפניות מוכנות) ויצאו לי תוצאות ממש ממש מוזרות!! האסטרדיול יצא <70 (כלומר ממש נמוך) והפרוגסטרון יצא 1.42 שזה ממש הפתיע אותי!! הבנתי שהפירמולוט נור מכיל פרוגסטרון וכך בעצם הוא מונע את קבלת המחזור, אז איך יכול להיות שהתוצאה יצאה כ"כ נמוכה אחרי שאני לוקחת שבועיים כבר 2 כדורים כל ערב?? יש לציין שבד"כ תוצאות הפרוגסטרון שלי אחרי ביוץ הם ממש טובות וגבוהות (בסביבות 40-50) לפי הבנתי עם ערכים כאלה של פרוגסטרון זה אומר שהרירית התפרקה כבר ובעצם אני אמורה לקבל מחזור. בינתיים ממש לא מרגיש לי ככה ואין סימנים. יכול להיות שטעו במעבדה של הבדיקות??? אני לא מצליחה לחשוב על שום הסבר הגיוני חוץ מזה.. אשמח לקבל ייעוץ

חגית שלום, עשית משהו (לקחת פרימולוט-נור), ביצעת בדיקות כדי לגלות משהו (הריון), בדקת משהו "על הדרך" שלא היה צריך להבדק (הורמונים כי יש לך הפנייה) כי נטלת פרימולוט-נור, את מניחה הנחות "מדעיות" על רמת התוצאות ורמת דיוק המעבדה...וטוענת שאין הסבר הגיוני. ובכן, אין הסברים הגיוניים לצעדים לא הגיוניים. הדבר החשוב היחיד כרגע הוא שהפרימולוט-נור ידחה את הוסת כמו שאת מעונינת. כל היתר - כשתחזרי לאורח חיים רגיל. נסיעה טובה.

מנהלי פורום האשה והרחם