הפסקת המחזור הווסת

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

13/11/2014 | 09:17 | מאת: סיגל

שלום, אני בת 46 וחצי, יש לי 3 מיומות תת סירוזיות גדולות ברחם, בשלב זה אני לא רוצה בניתוח, אני במעקב כל 5 חודשים אולטראסאונד, המחזור הווסת החודשית הפסיקה לי לפני כ 3 חודשים, האם זה לגיטימי בגיל הזה או שזה בגלל המיומות הגדולות? האם אני צריכה לעשות בדיקות מסוימות בכדי לדעת האם הווסת הפסיקה לי בגלל הגיל או מסיבות אחרות? תודה רבה

סיגל שלום, אין קשר בין השרירנים והפסקת המחזור. בדיקת הורמונים תספק מידע רב לגבי מצבך. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם