מחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/10/2014 | 00:27 | מאת: דיקלה

אני בת 53 ובד"כ המחזור תקין וסדיר.אך הפעם דם המחזור נמשך 18 יום ועדין אני לא רואה את הסוף. ברצוני לציין שלפני כן לקחתי במשך כחודש פרימוליט לדחיית המחזור. האם זה יכול להיות הגורם למחזור ממושך או שיש סיבה אחרת ? תודה מראש

דקלה שלום, הן השינויים ההורמונליים המלווים את גיל האשה והן הטיפול ההורמונלי שנטלת לדחיית המחזור מזמינים שיבוש במתכונת הויסתית הרגילה. אם התופעות תמשכנה גם במחזורים נוספים יהיה מקום להבדק על ידי רופא נשים. באיה מדיקל יש מרפאה רב-תחומית לבירור וטיפול בדימומים רחמיים חריגים. להזמנת תור 0775717230. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם