קביעת מועד לביצוע א.ס

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

28/09/2014 | 07:37 | מאת: מורלה

שלום רב, ביצעתי בעבר בדיקת א.ס ועפ"י מה שאני זוכרת זה תמיד התבצע תכף אחרי ימי הווסת. כעת לאחר מספר חודשים ואצל רופא אחר,לשם ביקורת, ראיתי כי נכתב במפורש על ההפניה כי יש לבצע את הבדיקה עד 10 ימים למחזור! האם עליי לקבוע תור מהיום הראשון לדימום עד 10 ימים? ( הדימום שלי 5-6 ימים) ואם כן יש לך אולי מושג מדוע הוחלט הפעם כך? שנה טובה

שלום רב, למעשה 2 הרופאים אמרו אותה אמירה. מאחר שהוסת הממוצעת נמשכת 4-5 ימים הרי תוספת של מבפר ימים לאחריה מביא את החשבון ל"עד 10 ימים". בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם