בדיקה באופן פרטי לתושבת חו"ל

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/02/2006 | 23:37 | מאת: ג'ניה

שלום לד"ר דליה אדמון! קרובת משפחה שלי מחו"ל פנתה אליי עם מספר שאלות, הייתי מאוד רוצה לקבל תשובתך. יש לה מיומה ומיקומה :ליד גבעול של כלי דם.(קרובת משפחה שלי בת 42),רופא מיקומית המליצה לה לערוך ניתוח לפני שמיומה תגדל ואז זה יהיה יותר מסובך.כמו כן היא המליצה לה על תרופות שיכולים להקטין את המיומה. קרובת משפחה יכולה להגיע לישראל: 1. איפה ניתן באופן פרטי לבצע איבחון ולהחליט על אופן פעולה? 2. האם זה דחוף לטפל בזה? 3. איך ניתן לברר על המחיר? 4.קיימים בידי נתונים גודל רחם:55\88\65 תודה מראש

11/02/2006 | 11:44 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך על מנת לענות לך על מידת הדחיפות מאד יעזור אם תכתבי לנו באם הקרובת משפחה שלך סובלת/מתלוננת לגבי תועפות כלשהם או שמדובר בממצא מקרי בעת בדיקה שגרתית. כמו כן האם ידוע לה על גודל המיומה שלפי התאיור שמסרת הינו נפרד מגוף הרחם בינתיים נברר לך פרטים היכן תוכל להבדק ומהי העלות שבת שלום דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם