גרידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

09/09/2014 | 17:39 | מאת: רונן

אישתי עברה אתמול גרידא בשבוע 13 בגלל שאין דופק לעובר היום היא שוחררה ואין לה דימום מה זה אומר שמשהו לא בסדר או שכך צריך להיות אני נורא בלחץ

רונן שלום, מסור נא לרעייתך כי בדר"כ התיאור שלך מלמד על כך שהכל בסדר. אם יש חשש כלשהו אני ממליץ לפנות לרופא שביצע את הגרידה לביצוע אולטראסאונד. רפואה שלמה.

10/09/2014 | 17:30 | מאת: רונן

שכחתי לציין שזה הריון 4ללא הפלות בעבר בגלל שלא היה דופק לעובר בשבוע 13 הרופא נתן לה כדורים מיוחדים כדי שיהיה לה דימום מפני שנישארה חתיכה בפנים ואולי היא תצא אחרי לקיחת הכדורים בינתיים יש לה מעט מאוד דימום והיא םוחדת וגם אני שיבצעו לה שוב גרידה

מנהלי פורום האשה והרחם