הדבקויות ברחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

17/08/2014 | 01:08 | מאת: סהר

שלום לכולן , אני רוצה לשתף אותכן בחוויה הקשה שעברתי ולספק עבורכן תקווה , אני עברתי 4 הפלות שנגרמו מכמה סיבות ואחת מהן שהיה לי הדבקויות ברחם , בארבע ההריונות עברתי מרופא לרופא מהיסטרוסקופה לאחרת עד שהגעתי לדר סוריאנו , שקודם כל לקח אינפורמציה ואת האנמנזה הרפואית והתחלנו את הדרך , שקודם כל עשה לי היסטרופקופיה אבחנתית , ואחר כך ניתוחית עד שהגעתי ללפרוסקופיה ובסוף הוחלט על טיפולי הפריה שעברתי ולא הצליחו בסופו של דבר תודה לאל היום אני בהריון ומתחילת ההריון אני במעקב אינטנטסיבי ביותר והכל זורם תודה לאל חשוב לי לציין שאם את בידיים טובות ואמינות ועם אופטימיות הכל אפשרייייייי

סהר שלום, אני שמח בהצלחתך ומאחל לך המשך הריון תקין וסיום נפלא. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם