US זקיקים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

05/08/2014 | 14:29 | מאת: אנאל

שלום אני אמורה לעבור בדיקת זקיקים, אבל נראה לי שהרופאת פוריות אמרה לי לעשות את זה בימים הראשון שני ושלישי של המחזור. השאלה שלי, האם כל השלושה ימים או שבכלל אני אמורה לעשות אחרי המחזור, כמו שהרופאת נשים הייתה מבקשת ממני. אני שואלת כי אני עברתי מרופאת נשים לרופאת פוריות להתקדמות בעניין הפוריות.

אנאל שלום, אין מצב שקיבלת הנחייה לבדיקת זקיקים בימים שאת מציינת. התקשרי לרופאת הפריון שלך לקבלת הנחיות מדויקות. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם