כאבים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/07/2014 | 14:56 | מאת: חנית

היי, אני כשלושה וחצי חודשים אחרי לידה מאוד טראומתית , לידה שהסתבכה ובסוף בוצעה לידת מלקחיים , חתכו אותי המון והיו לי המון תפרים , ההתאוששות ארוכה ועד עכשיו לא חזרתי לעצמי , אני לא מצליחה לקיים יחסים עם בעלי ממש ממש כואב לי ... ואני מתוסכלת ובעלי גם מה עלי לעשות? הייתי בבדיקה אצל רופא נשים חודש וחצי אחרי לידה שאמר שהכל בסדר , בנוסף אציין שיש לי בימים האחרונים הפרשות מוזרות בצבע כהה ... אודה לתשובה ועצה תודה!

שלום חנית, את תולה תקוות גדולות מדי ביכולתי לייעץ לך ללא בדיקה. אני החלט חושב שהטראומה המקומית בלידה היא הסיבה לתלונות. צריך לבדוק בקפדנות את אופן ריפוי הצלקות - ייתכן שלא הכל נרפא באופן מושלם. אני מסכים שזה מתסכל אך אוכל להיות ממוקד יותר רק לאחר בדיקה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם