תודה על ההרצאה המעניינת !

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/06/2014 | 14:07 | מאת: ל. הצפונית

שלום, תודה על ההרצאה המעניינת והחשובה שהעברתם ביום שישי . חובה לכל אישה שמתמודדת עם איזושהי בעיה גינקולוגית . אם אצתרך לעבור את הניתוח של הוצאת מיומה/מיומות אבחר במרכז שלכם ,מפני שהתרשמתי שתעשו את המקסימום כדי להציל לי את הרחם(בניגוד למרכזים רפואים אחרים ...) בנוסף אני מרגישה צורך להדגיש שבנוסף לרופאים טובים עשיתם רושם שאתם גם "בני אדם" שמבחינתי לא פחות חשוב מהיותכם רופאים טובים . תודה

שלום לצפונית, אני זוכר אותך! תודה רבה על הפרגון. אני מבקש ממך להיות שגרירה של רצון טוב ולהפיץ את רוח הדברים במעגל החברתי הקרוב אלייך כי אני חושב שהוא חשוב ונכון. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם