שרירן ברחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

15/06/2014 | 11:17 | מאת: מיכל הוד

שלום לך, נאמר לי שיש לי שרירן ברחם ושמומלץ שאעבור ניתוח. חיפוש קצר באינטרנט הציג לי כל מיני אלטרנטיבות. האם אכן כך? האם יש מקום מוסמך בו אוכל לקבל יותר מידע? אני אשמח להמנע מניתוח במידה ויש אפשרות פחות פולשניות תודה

מיכל שלום, המידע שאת מציגה כללי מאד וחסרים פרטים אודותייך (גילך, בריאותך הכללית, ילדים, שאיפה להריונות נוספים וכדומה), פרטים על המיומה (גודלה, מיקומה, קצב גדילתה וכדומה) ופרטים על מידת השפעתה של המיומה עלייך (כאבים, דימומים ויסתיים עזים, אנמיה, הפרעת פריון, לחץ על אברים סמוכים וכדומה). תעזרי לי לעזור לך...ונמשיך להתכתב.

17/06/2014 | 16:45 | מאת: מיכל הוד

תודה על תשובתך המהירה. מדובר ב- 3 שרירנים שגדלו יחסית בשנה האחרונה. (אין לי לצערי נתונים) הניתוח שהומלץ לי , בעיקר בגלל גילי (55) הוא ניתוח כריתת רחם. הבטן שלי נפוחה קצת , ויש כאבים מידי פעם. כנראה בגלל המיומות. בריאות הכללית טובה ואין מחלות רקע אחרות.

מנהלי פורום האשה והרחם