מיומה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/06/2014 | 14:10 | מאת: ילנה

שלום רב. אמי בת 75 מאובענת עם מיומה של הרחם.ללא שום תופאות של המחלה. בביקור סדיר אצל רופא נשים גילו גידול נוסף בתוך מיומה. מומלץ לבצע סיטי וביאפסיה. רחם במידות 61*56*55 שרירני ריריטת לא ניתן להדגים ממצא היפאקוגני קשה לראות את הגודל. שחלה ימין קושי להדגים. על מה זה יכול להעיד? האים זה יכול להיות גידול סרטני? האם זה לא חייב להיות סרטני? האם יכול להיות גידול של מיומה בתוך מיומה? אודה מאוד על התשובה. מודאגת מאוד. בתודה.

ילנה שלום, אני קצת מתקשה להבין את הביטוי "גילו גידול נוסף בתוך מיומה". מיומה לא חייבת להיות רקמה אחידה, או להיות צבר של מספר מיומות. אני אשמח אם תוכלי לסרוק את דו"ח האולטראסאונד ולשלוח לי למייל [email protected]. אני מבטיח המשך תשובה לאחר קריאת הדו"ח. להשמע.

מנהלי פורום האשה והרחם