שכיחת גלולה יחידה בשבוע השלישי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/06/2014 | 19:26 | מאת: רותם

היי, שכחתי ליטול את הגלולה 15 מתוך 21 הגלולות בחפיסה, כאשר נזכרתי באי הנטילה כעבור קרוב ל24 שעות. ע"פ ההנחיות בקופסת הגלולות "מרסילון", עיכוב בנטילת גלולה בשבוע השלישי העולה על 12 שעות מורה על נטילת הגלולה האחרונה ברגע שנזכרים והמשך נטילת שאר הגלולות בכיוון החץ כרגיל. על כן, נטלתי את הגלולה ה-15. שאלתי היא האם עליי בסיום החפיסה הנוכחית להתחיל חפיסה חדשה ברצף ללא הפסקה בין שתי החפיסות או לעשות הפסקה בת 7 ימים כהרגלי? האם נוצר שיבוש ועליי להיעזר באמצעים נוספים? תודה רבה, רותם.

רותם היקרה, את יכולה להסיר כל דאגה מליבך ולהמשיך ליטול גלולות במתכונת רגילה. עלול להופיע דימום קל אולם למעט אי הנוחות הכרוכה בו אין לו שום משמעות. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם