המלצה לכריתת רחם ?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/05/2014 | 00:08 | מאת: ליאורה

שלום דר' לקסמן אני בת 42 , סובלת ממיומה מאד גדולה. 2 רופאים המליצו לי לכרות את הרחם , ואני בדילמה. מלבד הנפיחות בבטן, היא אינה "מפריעה" לי. האם אין דרכים נוספות לטפל במיומה מבלי לכרות את הרחם ? תודה

ליאורה היקרה, בודאי שיש אלטרנטיבות. אני מזמין אותך לקרוא את המאמר שכתבתי בעיתון הארץ בכתובת http://www.haaretz.co.il/news/health/new-research/.premium-1.2116696 המאמר ישפוך אור על חלק גדול משאלותייך ויציג את משנתי הסדורה בעניין זה. אשמח להיות לעזר בהמשך אם תמצאי לנכון לעשות זאת. לבריאות.

ליאורה שלום, אני מזמין אותך ליום עיון פתוח בנושא אלטרנטיבות לכריתת רחם שיתקיים בתאריך 27/6 בשעה 09:00 במרכז "איה מדיקל" ברחוב הברזל 10 ברמת החיל ת"א (בניין העוגן - בניין אחד לפני בי"ח אסותא). נשמח לנוכחותך. להתראות.

מנהלי פורום האשה והרחם