מיומה ענקית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

15/05/2014 | 11:32 | מאת: מיכל

שלום, בת 46 אני בדיכאון ואין לי כוח לכלום... חזרתי מרופא הנשים שעשתה לי US אבדומינאלי ומסר לי הרחם שלי בגודל שח היריון 30 חודשים עקב מיומה . ברור שאמר לי שהפטרון היחיד הינו הוצאת הרחם . אין לי דימומים , מחזור סדיר . האם אתה חושב, מהניסיון שלך , שבגודל כזה של רחם ניתן עדיין להוציא את המיומות ולהציל את הרחם ? תודה , יום טוב!

מיכל היקרה, זה לא הזמן ולא המקום לדכאון. במיוחד כשיש אור באופק. כמה לירי... אני מזמין אותך לקרוא את המאמר שכתבתי בעיתון הארץ בכתובת http://www.haaretz.co.il/news/health/new-research/.premium-1.2116696 המאמר ישפוך אור על חלק גדול משאלותייך ויציג את משנתי הסדורה בעניין זה. יש בהחלט אופציות שניתן לשקול כתחליף לכריתת רחם. אשמח להיות בקשר בהמשך אם תמצאי לנכון לעשות זאת. לבריאות.

מנהלי פורום האשה והרחם