אחור חודש שני אחרי הפסקת נובה רינג

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

04/05/2014 | 07:17 | מאת: ליבי

שלום. השתמשתי בטבעת הנרתיקית נובה רינג במשך כשנתיים. לאחר שנתיים כשהחלטתי להפסיקה, הוצאתי אותה וקיבלתי מחזור רגיל כעבור כמה ימים. חודש לאחר מכן חוויתי איחור של 5 ימים וכשהוא הגיע היו רק טיפטופים מידי יום. עכשיו עבר עוד חודש ושוב אני חווה איחור. זה מאוד מתסכל, הפסקתי את הטבעת מכיוון שאני מתחתנת עוד חודשיים ורוצה לנקות את הגוף וזה מאוד מלחיץ אותי שהמחזור בקושי מגיע. לא מבחינת היריון כי אני שומרת עם קונדום אלא מבחינת זה שהוא פשוט לא מגיע.

ליבי היקרה, כשאשה מפסיקה את הטיפול ההורמונלי שלה (נובה רינג הוא אחת הדוגמאות לכך)גופה לוקח חזרה את התפקוד ההורמונלי ובתוך כך את סדירות הביוץ והוסת. אצל אחת זה מסתדר מידית ואצל אחרות זה יכול להמשך מספר חודשים עד להתאזנות. אם הכל היה תקין לפני תחילת השימוש בנובה רינג, סביר שהכל יחזור לקדמותו. מזל טוב ורפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם