שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/12/2005 | 18:53 | מאת: אילנה

1.בבדיקת תוצאות בדיקת שתן שבה יש ערכים גבוהים leucocytes- 500.00 ו erythrocytes-250.00 מה זה אומר? 2. שתן מיקרוסקופיה:ערך squamous epithelian cell +++ leucocytes/field -שדות מלאים ו erythrocytes /field 25.00 בזמן אחרון אני חשה כאבים בכל גופי, האם יכול להיות איזה קשר בין אחד לשני ומה משמעות כל ערך לגבי, אנא עזרתך, בתודה

13/12/2005 | 00:23 | מאת: ד"ר דליה אדמון

תוצאות בדיקת השתן שלך יכולות להורות על קיומה של דלקת בדרכי השתן. דלקת זו יכולה לעתים לא לתת סימנים ברורים - להיות אסימםפטומטית - ולכן לעתים קיימת דלקת ללא תלונות של צריבה במתן שתן, תכיפות ודחיפות במתן שתן. כל מצב דלתקי בגוף יכול להיות מלווה בתופעה של כאבים בכל הגוף, אולם אין להסיק מכך שזהו ההסבר לבעיה שלך רצוי לבקש מרופא המפשחה בדיקה הקרוייה שתן לתרבית ולשוח שתן ראשון של בוקר למעבדה בכלי סטרילי. רצוי להיוועץ ברופא המשפחה ולפי עצתו/עצתה להחליט באם לפנות לרופא/ת נשים פורום זה נועד לענות רק על שאלות בנשוא מיומות - נודה לך אם בעתיד תפני לפורום כללי יותר מקווה שעזרנו לך לילה טוב דר' דליה אדמון

14/12/2005 | 16:52 | מאת: יעל

שלום אני בת 48,ידוע לי כי יש לי רחם שרירן וככל הנראה גם אנדומטריוזיס.{כ-15 שנה). אני מקבלת עדיין מחזור סדיר המלווה בכאבי תופת, והדבר גורם כמובן לפגיעה באיכות החיים ולהיעדרות מן העבודה. מאחר וממילא לא טופלו הדברים עד כה, שאלתי היא מה קורה בד"כ עם סיום המחזור עם המיומה והתופעות הנלוות? תודה!

מנהלי פורום האשה והרחם