מעבר

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

21/04/2014 | 09:20 | מאת: גלית

גיל 59,הפסקת מחזור בגיל 52,מאז שהופסק באופן מיידי נוצרה כרס ,אני עם משקל 79 גובה 163 הכרס באופן תמידי נפוחה, מקשה על התניידות, אני עדיין עובדת כ-40שנה רצוף אבל ללא שמחת חיים ,עם ניתוק חברתי,וללא רצון לשנות

שלום גלית, לא הצלחתי ממש להבין ממך מה את מבקשת לדעת. אם זה לגבי הכרס - הכתובת היא אחרת. אני מציע לך להסתכל סביבך ולראות נשים רבות בגיל מעבר הנראות רזות וחטובות - עניין של גנטיקה, תזונה נכונה ופעילות גופנית. גנטיקה - אין הרבה מה לעשות. תזונה ופעילות גופנית - כאן את יכולה לעשות הרבה. לא פשוט אך אפשרי. בהצלחה וחג שמח (פחות מתוקים במימונה...)

מנהלי פורום האשה והרחם