תפילות פולידין

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

03/04/2014 | 17:34 | מאת: נינו

ערב טוב.... רוצה לברר בקשר שאחרי בדיקת צוואר הרחם הרופאה החליטה שתתן לי תפילות פולידין לטפל בפטריות למשך שש ימים... השאלה היא מתי אני יכולה לעשוצ יחסי מין עם בעלי אחרי הטיפול הזה ( היום הזה הוא האחרון בטיפול).??? ותודה רבה

נינו שלום, פתילות פולידין מיועדות לחיטוי הנרתיק במידה וקיים חשד לזיהום לא מוגדר ולא חמור. למעט עניין הצבע של הפתילות, אין כל מניעה לקיום יחסים, בודאי כאשר מסיימים את הטיפול. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם