שאלה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

15/03/2014 | 23:58 | מאת: אדווה

שלום לך, עברתי אולטר' בגלל דימום בין וסתי חשד לפוליפ. כשעברתי אולט' בפעם השנייה נכתב שחלה: מרקם תקין בתוכה החזר ציסטי צלול 21 מ"מ מה זה אומר? יש לציין שעשיתי א.ס ביום 12 למחזור האם זה ביוץ או יש עוד בעיה? תודה

שלום אדווה, לפי תזמון האולטראסאונד (יום 12) ה"החזר הציסטי" (זאת דרכם של מבצעי האולטראסאונד להשתמש במונחים לא מחייבים כדי שלא יטענו נגדם חלילה בהמשך) הוא קרוב לודאי זקיק נורמלי שאותו תבייצי תוך 2-3 ימים. לא רואה בכך שום בעיה. רפואה שלמה.

16/03/2014 | 16:28 | מאת: אדווה

תודה על התשובה המהירה. ושאלה נוספת מתוך סקרנות: אם הביוץ החודש מהשחלה השמאלית אז זה אומר שחודש הבא זה מהימנית ואח"כ שוב מהשמאלית או שהביוץ הוא בכלל רנדומלי? תודה שוה

מנהלי פורום האשה והרחם