בעיה רפואית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

12/03/2014 | 16:24 | מאת: אתי

הבת שלי בת 20 חיילת לוקחת את גלולת האמילי. כבר כמה ימים יש לה דימום, ועכשיו יש לה כאב בצד שמאל למטה הולך ובא. האם אפשר לקבל חוות דעת מה זה יכול להיות. האם היא צריכה לראות רופא

אתי שלום, דאגתך לבתך מובנת. דימום תוך כדי נטילת גלולות הוא תופעה מוכרת. הסיבות השכיחות הן דילוג על גלולה אחת או יותר, דימום מצואר הרחם לאחר קיום יחסים ועוד. עם זאת, הכאב המלווה את הדימום מצדיק בדיקה אצל רופא נשים. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם