בנוגע לגלולות יאז

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/03/2014 | 10:56 | מאת: וי

שלום. אני לוקחת כבר כמה שנים (7. ואני בת 19) גלולות למניעה. בתור התחלה זה היה בגלל משך וסת ארוך מאוד (חודשיים) דבר שעזר. אינני זוכרת אילו הן היו. אחר כך עברתי לאסטל. אחר כך לפמינט וכרגע אני עם יאז. הייתה לי תקופה נקייה מאוד מבחינת פצעונים וצלקות אבל זה לא היה ארוך מאוד. אני עם היאז כרגע בגלל שנאמר לי שהיא עוזרת יותר גם בפן הזה... מה שלא נראה כל כך. מדי פעם מופיעים לי פצעונים פה ושם, וזה נורא מציק. כל יום אחד חדש. אני מפחדת שאולי זה קשור לבעיה הורמונלית כלשהי. איזו גלולה לדעתך מתאימה הכי הרבה למניעת היריון לצד סיום האקנה המוזרה הזו? חשוב לי לציין גם שהוסת

10/03/2014 | 10:58 | מאת: וי

המשך... שהוסת לפעמים מופיעה לי תוך כדי הנטילה. לפעמים היא מסודרת ולפעמים לא.

מנהלי פורום האשה והרחם