פטריה ?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

28/02/2014 | 16:23 | מאת: עדי

שלום אני רוצה בבקשה לשאול מזה שבוע אני לוקחת אנטיביוטיקה השפתיים הפנימיות מעט אדומות ויש מעין בליטות נפוחות מסביב לכל הכניסה לנרתיק. האם זה יכול להיות כתוצאה מפטריה ? בליטות מחייב קונדילומות? תודה ושבת שלום עדי

היי עדי סביר להניח שאת סובלת מדלקת פטרתית כתוצאה מנטילת האנטיביוטיקה .מדובר כנראה מקנדידה שלרב חיה בשלום בתוך הנרתיק עם חידקים אחרים ואינה גורמת לסימני דלקת.נטוילת האנטביטיקה מחסלת את חלק מהחידקים ואז הקנדידה מתרבה וגורמת לסימנים שתארת איני חושב שהבליטות הן קונדילומות אך ברור שכדאי להבדק

מנהלי פורום האשה והרחם