דימום בין ווסתי?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/02/2014 | 22:10 | מאת: אני

לקחתי גלולות במשך כחמש שנים, הפסקתי לפני כחצי שנה ומאז המחזור לא ממש סדיר. לפני כחמישה ימים פתאום התחיל לי דימום מועט שאין לי שום ספק שזה לא מחזור. זה היה בצבע ורוד בהיר ואחרי יומיים נהיה אדום. התקשרתי לקבוע תור אצל גניקולוג והוא אמר שזה לא דחוף לכן יש לי תור רק לאמצע מרץ. לפני כמה ימים זה נהיה רק הפרשות חומות כמו סוף של מחזור אבל ביומיים האחרונים זה נהיה כמו ההפרשות הרגילות רק בכמות גדולה יותר ובצבע חום בהיר בהיר. כמעט כל פעם שאני הולכת לשירותים ומנגבת אני רואה על הנייר שיש הפרשה רבה... מה זה יכול להיות? להתעקש להיכנס בין תורים? אני מתביישת לקיים ככה יחסי מין...

שלום אני, את מציגה מקרה מתסכל שבו כולם צודקים... את צודקת בכך שאת מודאגת וחשה אי נוחות בקיום יחסי מין. הרופא שלך צודק בכך שברוב המכריע של המקרים לא מדובר במקרה דחוף. אם זה מרגיע אותך - המתיני לתורך אצל הרופא. אם לא - לחצי על הרופא שלך שיקדים את הטיפול או קבעי תור אצל רופא פחות עמוס. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם